Metaalwerken Claessen

Sla de navigatie over FTP-toegang

Nieuws & Vacatures

22/02/2021 Staalbouwprijs 2021

17 mrt '21 - Pers

Metaalwerken Claessen is er trots op betrokken te zijn geweest bij 2 projecten die genomineerd werden voor de staalbouwprijs 2021.
1) 2 luifels voor school 'De Leerexpert' in Schoten
http://www.infosteel.be/staal-bouw-project/3974-twee-luifels-voor-speelplaats-van-de-leerexpert.html
2) Renovatie dak Predikherenklooster Mechelen
http://www.infosteel.be/staal-bouw-project/3985-stalen-draagkracht-voor-houten-kapspanten-in-gerestaureerd-klooster.html

01/03/2021 Projectleider - Tekenaar

17 mrt '21 - Vacatures

Functie: In een eerste fase teken je in Autocad en Advance Steel plannen en constructietekeningen uit voor een grote diversiteit aan metaalconstructies en industriebouwprojecten. Op basis hiervan maak je productie- en bestellijsten op. Je analyseert de ontwerpplannen en door je technisch inzicht weet je snel en nauwkeurig oplossingen op maat uit te werken voor onze klanten. Naarmate je kennis groeit, neem je steeds meer verantwoordelijkheden op en leid je zelfstandig jouw projecten, van ontwerp tot uitvoering. Je wordt het aanspreekpunt voor onze klanten. De planning, communicatie, coördinatie en samenwerking met alle betrokkenen (aankoop, calculatie, leveranciers) zijn dan jouw verantwoordelijkheid.


Profiel: Je bezit een bachelordiploma in een bouwkundige of technische richting en hebt bij voorkeur enige ervaring met 3D-tekensoftware. Ervaring met staalconstructies is een plus, maar geen must. Belangrijker zijn een dynamische persoonlijkheid, een sterk ruimtelijk inzicht en een nauwkeurige manier van werken. Schoolverlaters die willen doorgroeien komen ook in aanmerking. Je kan rekenen op een doorgedreven interne opleiding.


Aanbod:
• Je komt terecht in een familiebedrijf met een aangename bedrijfscultuur en stabiele werktijden.
• Een brede en veelzijdige functie in je eigen regio met steeds meer verantwoordelijkheid, waarin je ideeën en initiatieven gewaardeerd worden.
• Je kan rekenen op een competitief loonpakket dat groeit naargelang je ontwikkeling en verantwoordelijkheden.

Stalen toren van Meldert te beklimmen

04 jun '12 - Pers

Stalen toren van Meldert te beklimmenRene Mariën (blauwe helm) en Jan Lenaerts (witte helm) hebben in februari de nieuwe torenspits op de kerk van Meldert geplaatst.

Lees meer

Nieuwe spits op kerktoren van Meldert

22 mrt '12 - Pers

Nieuwe spits op kerktoren van MeldertNieuwe spits op kerktoren van Meldert - 06/02/2012
Lummen - De Sint-Willibrorduskerk van Meldert kreeg het voorbije weekend een nieuwe spits en haan op de toren geplaatst. De oorspronkelijke toren stortte in juli 2006 in elkaar, in de zomer van 2011 werd begonnen met de heropbouw ervan.

Lees meer